Tuesday, January 9, 2007

Despre femei si Fat Frumos

Am citit un articol scris de Denisa pentru ele.ro - In asteptarea lui Fat Frumos - care m-a lasat fara cuvinte.

Care e ideea? Pana la un anumit punct pare foarte Cosmo like: tema, structura gen lista de taskuri... Ca si scriitura insa, surpriza, in loc sa invaluie si sa cucereasca, spune verde in fata. Brutal de sincer. Spune lucruri pe care femeile chiar daca le trec prin minte nu si le-ar spune nici in gand si cand sunt sigure acasa. Spune chiar ca "Nu esti o printesa, indiferent ce scrie pe tricoul tau. Daca crezi ca esti o printesa atunci ar fi bine sa ai fundul unei stripteuze, fata unui inger si personalitatea unui sfant". (Chestie care ma face sa aman cumpararea tricoului pana devin posesoarea fundului...).

E trist, ca multe dintre lucrurile sincere care se spun femeilor singure in asteptarea lui Fat Frumos. Si in acelasi timp remarcabil... in doua ore de la publicarea pe site, articolul avea nota 10 din 64 de voturi si 100 si ceva de vizualizari.

Ce inseamna asta? Nu numai ca se pare ca lumea l-a apreciat numai cu 10, dar mai mult de jumatate din cei care l-au vazut au vrut sa-si faca opinia cunoscuta. Rar se intampla lucruri de genul asta...

Ce mai inseamna asta? Ca poate femeile s-au plictisit de chestii siropoase si vor sa afle lucruri spuse "pe bune" - ca-n reclama de la Sprite.

Astept si parerile voastre dupa ce cititi articolul!

1 comment:

Anonymous said...

Super tare